Husvagnsparkering

Boka här så ses vi på klubben

Bokning av ställplatser för säsongen 2022.

Husbilar och husvagnar

Vi har 10 uppställningsplatser för husbilar och husvagnar på vår parkering med el.

Uppställningsplatserna ligger 75 meter från klubbhus och omklädningsrum.
I omklädningsrummen som är öppna med tidlås så finns det tillgång till både dusch och toalett.

På klubbens restaurang serveras det dagens rätt mellan 11.00 – 14.00 men det finns naturligtvis även en á la carte meny.
Vi har också öl- och vinrättigheter..

För dig som spelar golf kostar det 180 kr/natt.
Övrig uppställning 250 kr/natt.

Anländer du när receptionen är stängd så går det bra att maila info@oskarshamnsgk.com.

Bokningsvillkor

Betalning sker online eller vid ankomst med kort till Oskarshamns GK. Bokning som ej avbokats debiteras i sin helhet via faktura + 45 kr i faktureringsavgift. Incheckning sker från 15.00 Utcheckning sker senast 14.00
För om- eller avbokning kontakta klubben på info@oskarshamnsgk.com eller telefon: 0491-940 00
Vi förbehåller oss rätten att kunna flytta ekipage mellan ställplatser då fullbokat läge föreligger.
Har du starttid på förmiddagen ber vi dig flytta ditt ekipage till den vanliga parkeringsplatsen innan du slår ut.

Varmt välkommen!